• K betű fehér kristályos ezüst stift gyerek fülbevaló

K betű fehér kristályos ezüst stift gyerek fülbevaló

Cikkszám: 16320
Méret: 5 mm x 7 mm
Anyag: 925 Ezüst
Ezüst súly: 0.50 g
Felületkezelés: Galvanizálás
Kristály: Kövek száma : 24
Méret: 7.00 mm x 5.00 mm
Súly: 0.50 gramm
Szállítás: kb 5 nap GLS futár szállításfutárral
Fizetés: Banki átutalás, Barionos bankkártyás fizetés bankkártyás fizetés, GLS futár utánvétes fizetés utánvét
  • 6.000 Ft

A Betűs, monogrammos ezüst fülbevalók nem csupán divatos ékszerek, hanem személyes ajándékok is, amelyek egyedi stílust és jelentést kölcsönöznek viselőjüknek. Az ezüst fülbevalók finom eleganciával párosulnak, míg a monogram a személyes kötődést és figyelmet hangsúlyozza. Tehát, kinek és mikor érdemes ilyen különleges fülbevalót ajándékozni?

Felnőtteknek Születésnapra vagy Évfordulóra: Egy Betűs, monogrammos ezüst fülbevaló egy stílusos és személyes ajándék lehet felnőtteknek születésnapra vagy évfordulóra. A viselő nevének vagy kezdőbetűjének belevésése a fülbevalóba egyedi és emlékezetes gesztus, amely kifejezi az ajándékozó figyelmességét.

Elegáns Megjelenés Kiemelése: Az ezüst fülbevalók általában elegánsak és időtlenek. A monogram a stílust és az egyediséget hangsúlyozza, így a Betűs fülbevalók ideális kiegészítők lehetnek különleges eseményekre, például ünnepi vacsorákra, esküvőkre vagy fontos társasági eseményekre.

Fiataloknak Születésnapra vagy Diplomaosztóra: A Betűs, monogrammos ezüst fülbevaló egy fiatalabb személy számára egyedi ajándék lehet, kifejezve az egyediségüket és stílusukat. Születésnapra vagy diplomaosztóra kiváló választás lehet, mely emlékezetes pillanatokat hoz létre.

Gyerekeknek Emlékezetes Pillanatokra: A gyerekek számára is különleges lehet egy Betűs, monogrammos fülbevaló. Az ilyen ajándék a saját nevük vagy egy fontos betűvel ellátott monogramjuk által emlékezetessé teheti például a születésnapjukat vagy egy fontos eseményt az életükben.

Évfordulók vagy Jubileumokra: Az évek során kialakuló kapcsolatok mélyebb szintre emeléséhez egy Betűs fülbevaló is szolgálhat. Az évfordulók vagy jubileumok alkalmával a monogramos fülbevaló egy megható és személyes ajándék lehet a párkapcsolatok ünneplésére.

A Betűs, monogrammos ezüst fülbevaló tehát minden korosztály számára egyedi és jelentős ajándék lehet, amely személyes kötődést és stílust visz az életükbe. Legyen szó bármilyen alkalomról, ezek a fülbevalók mindig különleges és értékes ajándékok maradnak.

Ajánlatunk egy pár ezüst fülbevalót tartalmaz és egyedi ajándék ékszerdobozban küldjük.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló


TAG-ek: K, betű, fehér, kristályos, ezüst, stift, gyerek, fülbevaló