• S betű neves 24k aranyozott cirkónia köves ezüst kerek medál

S betű neves 24k aranyozott cirkónia köves ezüst kerek medál

Cikkszám: 46533
Méret: 9.7 mm x 12.5 mm
Anyag: 925 Ezüst
Cirkónia: Kövek száma : 8 | Foglalat : Tokos foglalat
Ezüst súly: 0.8 g
Felületkezelés: 24K Arany Bevonat + Galvanizálás
Méret: 12.50 mm x 9.70 mm
Súly: 0.80 gramm
Szállítás: kb 5 nap GLS futár szállításfutárral
Fizetés: Banki átutalás, Barionos bankkártyás fizetés bankkártyás fizetés, GLS futár utánvétes fizetés utánvét
  • 6.000 Ft

A Betűs ezüst medálok olyan ékszerek, amelyek egyedülálló személyességet és eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek. A saját nevének vagy másnak a monogramjával díszített medálok mély érzelmi kapcsolatokat és kifejező stílust hordoznak magukban. De mikor és kinek érdemes ilyen egyedi ékszert ajándékozni?

Születésnapok és Ünnepek: Az év különleges napjainak emlékezetessé tételéhez nincs is jobb mód, mint egy Betűs ezüst medál. Saját neveddel vagy az ajándékátadásra kijelölt személy monogramjával díszített medál személyes és figyelmes ajándék lehet, amely örökké emlékezetes marad.

Esküvői Ajándékok: Az esküvői ünnepségeken egy Betűs ezüst medál a friss házasok nevével vagy kezdőbetűjével személyes gesztus lehet. Az ilyen ajándék nemcsak emlékeztet a nagy napra, hanem hozzá is járul a házaspár kötelékének erősítéséhez.

Életfordulók és Jubileumok: Az élet mérföldköveinél, legyen szó diploma megszerzéséről, karrier előrelépésről vagy éves évfordulóról, egy Betűs ezüst medál jelképes és személyes ajándék lehet, amely emlékezteti a kitüntetett személyt a sikereire és elkötelezettségére.

Baráti Kapcsolatok Ünneplése: Barátságok esetében is érdemes megünnepelni az együtt eltöltött éveket és az egymás iránti köteléket. Egy Betűs ezüst medál a barát vagy barátnő nevével vagy monogramjával kifejezheti a hűséget és az örök barátságot.

Saját Jutalom és Önérvényesítés: Végül, ne feledd, hogy néha megérdemelsz egy kis kényeztetést is. Saját neveddel vagy kezdőbetűddel díszített medál örök emlékként szolgálhat arról, hogy mindannyiunknak meg kell ünnepelnie saját egyediségét és erősségét.

A Betűs ezüst medálok egyediségük révén olyan ajándékok, amelyek örömet hoznak mindazoknak, akik értékelik a személyességet és az eleganciát az ékszereikben. Legyen szó ünnepi alkalomról vagy egyéni megemlékezésről, ezek az ékszerek mindig kifejező és különleges ajándékok maradnak.

Ajánlatunk egy darab ezüst medált tartalmaz, nyaklánc nélkül és ajándék ékszerdobozt küldünk mellé.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló


TAG-ek: S, betű, neves, 24k, aranyozott, cirkónia, köves, ezüst, kerek, medál