• 18-as szám ezüst kristály medál 18 éves születésnapi ékszer

18-as szám ezüst kristály medál 18 éves születésnapi ékszer

Cikkszám: 3495
Anyag: 925 ezüst
Felületkezelés: 999 ezüst bevonat galvanizált felület
Méret: 11.00 mm x 11.00 mm
Súly: 0.80 gramm
Szállítás: kb 5 nap GLS futár szállításfutárral
Fizetés: Banki átutalás, Barionos bankkártyás fizetés bankkártyás fizetés, GLS futár utánvétes fizetés utánvét
  • 6.000 Ft

A számos ezüst medálok nem csupán időtálló ékszerek, hanem mély érzelmi jelentéssel is bírnak. Ezen különleges darabok ideális ajándékok lehetnek olyan különleges események alkalmával, amelyek örökké emlékezetesek maradnak. Íme néhány alkalom és személy, akik számára a számos ezüst medál különösen jelentős lehet:

Évfordulók: Az évfordulók az együttlét ünneplésének ideális pillanatai, és az évszámos medál ezen alkalmakkor kifejezheti a hosszú évek során kialakult mély kapcsolatot. Egy ilyen medál a közös emlékeket és az együtt eltöltött időt hordozza magában.

Születésnapok: Az évszámos medál születésnapi ajándékként személyes és emlékezetes lehet. Az év vagy egy jelentős dátum belevésése egyedi és különleges élményt nyújthat, megörökítve az adott pillanatot.

Életfordulók: Az élet nagy mérföldkövei, mint például a diploma megszerzése, egy új állás kezdése vagy egy jelentős sikeres projekt befejezése, mind olyan események, amelyeket érdemes megünnepelni egy évszámos medállal.

Házasságkötés: Az ezüst évszámos medál remek ajándék lehet egy házasság évfordulóján. A gravírozott évek száma a szerelmet és az elköteleződést szimbolizálja, így az ajándék örök emlék marad a boldog házasságról.

Szülőknek vagy Nagyszülőknek: Az évek száma mindig szép emlékeztető lehet a szülők vagy nagyszülők életében eltöltött időről. Az ezüst medál egy csodálatos ajándék lehet számukra, amely kifejezi a hálát és szeretetüket.

Az évszámos ezüst medál tehát nemcsak stílusos kiegészítő, hanem egy személyes és érzelmekkel teli emlék is. Különleges pillanatok megörökítésére szolgál, és egyedi jelentéssel bír mindenki számára, akinek a szívén fontosak az emlékek és az idő.

Ajánlatunk egy darab ezüst medált tartalmaz, nyaklánc nélkül és ajándék ékszerdobozt küldünk mellé.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló


TAG-ek: 18-as, szám, ezüst, kristály, medál, 18, éves, születésnapi, ékszer