Fontos információ

Biztonsági felhívás!

Kérem figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót!

Az ezüst puha fém, mérsékelten hajlik, az ékszerek egyes elemei nagyon aprók, így biztonsági okokból csak iskolás gyermekek részére ajánljuk.

Az ezüst ékszerek apró részei lenyelhetők, fulladást okozhatnak. Biztonsági okokból 3 éves kor alatti gyermek részére adni tilos. 3-6 éves kor között nem ajánlott, 3 éves kor felett szülői felügyelet és engedély mellett, rendeltetésszerű használat során viselhető.

Éjszakára biztonsági okokból a fülbevaló ékszer kivétele javasolt, nyaklánc, gyűrű és egyéb ékszerek éjszakai alvás közbeni viselése szigorúan tilos.

Az Eu szabályozás szerint 16 éven aluli személy nem vásárolhat internetes webáruházból.

Vállalkozásunk nem vállal felelősséget az ékszerek nem rendeltetésszerű használatából eredő balesetekért és károkért.

Az ékszert ne viselje termál fürdőben, se szaunában, se fürdés/zuhanyzás/hajmosás, hajfestés közben, az ezüst kémiai behatások során sérülhet, veszíthet színéből, elszíneződhet, vagy akár a gyártásnál használt ragasztást is egyes szerek (pl hajsampon, tusfürdő) oldhatják, így az ékszert kizárólag száraz helyen viselje.

Figyelem! A szilikon záróvég maximum egy hónapig viselhető, azt követően cserélni szükséges, mert bekeményedik és nagyon nehéz később lehúzni a fülről.

Kérem tartsa be a biztonsági előírást!